”Ett möte jag är glad vi genomförde”

”Detta var ett kanonmöte, som jag verkligen är glad över att vi i arbetarekommunen, Enköping genomförde. Både trivsamt och glatt möte som tog upp allvarliga saker om hur vi politiskt ska arbeta för att motverka segregation och fattigdom som ökar i samhälle, speciellt sedan 2006 och där många ungdomar drabbas. Det var många nya som kom på mötet med Anna och Thomas. Det här inspirerar många av oss i AK styrelsen att fortsätta med denna typ av möten som vänder sig till våra medlemmar. ”

Owe Starmyr skriver om ”Vem bryr sig” på sin blogg

Spara / dela med dig
  • Facebook
  • del.icio.us
  • Pusha
  • Bloggy
  • TwitThis
  • Google
  • Live
  • LinkedIn
  • Maila artikeln!
  • Skriv ut artikeln!

Comments are closed.

MediaCreeper Netroots - Socialdemokraterna Creeper RSS/Ping