Recension i Sydsvenskan och boksläpp på ABF

RECENSION. Idag recenseras Vem bryr sig? i Trelleborgs Allehanda (papperstidningen) och Sydsvenskan. Boken hade ett mycket lyckat boksläpp på ABF i Stockholm med Isobel Hadley Kamptz som lotsade oss genom seminariet. Arrangemanget filmades och förhoppningsvis kommer det på websidan inom kort. Nu förbereder vi kommande seminarier däribland på bokmässan i Göteborg i höst.

Spara / dela med dig
 • Facebook
 • del.icio.us
 • Pusha
 • Bloggy
 • TwitThis
 • Google
 • Live
 • LinkedIn
 • Maila artikeln!
 • Skriv ut artikeln!

One Response to “Recension i Sydsvenskan och boksläpp på ABF”

 1. DOUG skriver:

  CheapTabletsOnline.Com. Canadian Health&Care.Best quality drugs.Special Internet Prices.No prescription online pharmacy. No prescription pills. Buy pills online

  Buy:Nexium.Prednisolone.Human Growth Hormone.Arimidex.Zovirax.Retin-A.Synthroid.Petcam (Metacam) Oral Suspension.100% Pure Okinawan Coral Calcium.Prevacid.Zyban.Lumigan.Accutane.Mega Hoodia.Actos.Valtrex….

MediaCreeper Netroots - Socialdemokraterna Creeper RSS/Ping