Jonas och skolan.

– ”Att inte lärarna såg är skitsnack. De märkte att jag försökte gömma mig i klassrummet varje rast. De såg att jag var ensam och hörde precis som alla andra fnissen och de elaka kommentarerna på lektionerna när jag svarade på någon fråga. De såg vad jag utsattes för. Men de stoppade aldrig. De gjorde ingenting” Jonas, 25 år

■ Varje rast sitter Jonas kvar i klassrummet och tittar i sina böcker för att inte behöva gå ut i ensamhet på skolgården. Han är trött på att de andra barnen går när han kommmer. Han är trött på att det inte finns någonting han kan göra åt det…

Spara / dela med dig
  • Facebook
  • del.icio.us
  • Pusha
  • Bloggy
  • TwitThis
  • Google
  • Live
  • LinkedIn
  • Maila artikeln!
  • Skriv ut artikeln!

Comments are closed.

MediaCreeper Netroots - Socialdemokraterna Creeper RSS/Ping