Anna och rättvisan.

– ”Jag har tyckt från början att Crazy Horse-fallet rör mer än Sjödin. Det har blottat ett allvarligt samhällsproblem som många känner till… samtidigt har det dragit upp en massa reaktionärt skit, med moraliserande kvinnoförakt och allmänt sossehat om vartannat.” Ali Esbati

■ Berättelserna om händelserna på den omtalade restaurangen Crazy Horse i Stockholm är ett skolexempel på hur media kan interagera med juridiken men också en berättelse om hur politik och media interagerar med varandra. Det här är min berättelse om en knapp timme på Crazy Horse och medias hantering av det som hände.

THOMAS HARTMAN

Spara / dela med dig
  • Facebook
  • del.icio.us
  • Pusha
  • Bloggy
  • TwitThis
  • Google
  • Live
  • LinkedIn
  • Maila artikeln!
  • Skriv ut artikeln!

Comments are closed.

MediaCreeper Netroots - Socialdemokraterna Creeper RSS/Ping